تیم فوتبال بزرگسالان سایپا در هفته دوازدهم لیگ آزادگان امروز در ورزشگاه پاس قوامین میزبان پارس جنوبی جم بود.به گزارش روابط عمومی شرکت فرهنگی ورزشی سایپا؛ این دیدار با حملات پیاپی سایپایی ها در نیمه نخست شروع شد و در دقیقه ۲۳ عقیل عنافچه سایپا را به گل نخست رساند.
بعد از دریافت این گل بازی به صورت پایاپای ادامه یافت تا اینکه در دقیقه ۴۰ گل تساوی توسط فردین نجفی برای پارس جنوبی جم به ثمر رسید. اما در ادامه در دقیقه ۴۶ عقیل عنافچه دومین گل خود و سایپا را در این مصاف به ثمر رساند تا سایپا با نتیجه پیروزی به رختکن برود.در نیمه دوم هم حملاتی از سوی سایپا اتفاق افتاد که ثمره ای نداشت و در نهایت در دقیقه ۵۰ عباس بوعذار گل تساوی را برای پارس جنوبی جم به ثمر رساند تا این دیدار با نتیجه ۲-۲ خاتمه یابد.
شایان ذکر است؛ یکی از اتفاقات مهم بازی خطای مشکوک به پنالتی بود که از چشم داور دور ماند.رضا زارعی سرپرست مدیرعاملی و نایب رییس هیات مدیره باشگاه سایپا از نزدیک نظاره گر بازی تیمشبود.
نام نام الزامی می باشد
ایمیل ایمیل الزامی می باشد آدرس ایمیل نامعتبر می باشد
وب سایت
درج نظر الزامی می باشد
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز